top of page
Cogs

Om meg

Senior prosjektleder med 20 års erfaring fra bygg og anlegg

I olje og gass industrien har jeg jobbet som både prosjekt leder og Site manager og vært firmaets single point of contact og knytte gode relasjoner til store selskaper som Statoil, Lundin, Diamond Offshore, Songa og Saipem. Jeg har hatt ansvaret for kontrahering, prosjektering, planlegning, gjennomføring og overlevering til kunde. Mechanical completion og overlevering av drilling utstyr. Jeg har også hatt et stort HR ansvar og har håndtert det meste av rekrutering og oppfølging av personell da det stadig var behov for ny bemanning i voksende prosjekter.

 

 

I bygge bransjen har jeg jobbet som teamleder, HMS-rådgiver, OR, prosjekt og byggeleder/KU på store prosjekter som Jotun Gimle (Sandefjord), OLS Gardermoen, Munch og Deichmann og for Oslo kommune og omsorgsbygg (OBY)

Jeg har også jobbet som prosjektleder på boligprosjekter for bl.a. Clemenseiendom og Zeiner Bolig. Både nybygg og reklamasjoner

Jeg har mine kvalifikasjoner som prosjektleder, byggeleder, Teamleder, Prosjekt styring, fremdriftsplanlegging, tverrfaglig koordinering og kundeoppfølging.

Jeg har også et stort fokus på HMS i sine prosjekter. Jeg organiserer og styrer både vernerunder og RTB runder, samt bistand og oppfølging av sikker jobbanalyse (SJA) på byggeplass.  

Jeg er flink til å skape gode relasjoner mellom byggherre, entreprenører og under entreprenører slik at man får et godt og tverrfaglig samarbeid i prosjektene.

Jeg har gode kunnskaper innenfor de fleste fagområder som bygg, VVS, elektro, automasjon, ventilasjon, mekaniske installasjoner og sveising.

Stor interesse for arkitektur og interiør. Høyt søkelys på kundens ønsker og behov, men selvfølgelig innfor de økonomiske rammene som er gitt.

bottom of page